Пенчо Милков: Законопроектът за такса мост е внесен, за да бъде отхвърлен

2
Наистина ми е болно, защото колегите са подходили с ентусиазъм и ги похвалвам, но не може да бъде приет такъв законопроект, заяви кметът на Русе
Наистина ми е болно, защото колегите са подходили с ентусиазъм и ги похвалвам, но не може да бъде приет такъв законопроект, заяви кметът на Русе Видео: Кис 13

Наистина ми е болно, защото колегите са подходили с ентусиазъм и ги похвалвам, но не може да бъде приет такъв законопроект, заяви кметът на Русе

Законопроектът, който предвиждаше част от приходите от таксите за преминаването на Дунав мост да остават в Русе, е внесен, за да бъде отхвърлен.

По този начин кметът на Русе Пенчо Милков коментира предложението на група депутати "Демократична България", което не бе прието на първо четене в Народното събрание, предава телевизия КИС 13.

Той поздрави депутатите за инициативата, но и отправи критики за начина, по който са написани текстовете.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 12
    10
    Получава се
    На местните избори да се избере нещо по-качествено или по-малко некачествено.
  • 16
    9
    Какво се получава
    БСП подкрепят в Народното събрание внесения от ДБ законопроект за таксите от Дунав мост, а кметът от тази партия в Русе го определя като некомпетентното написан и че на вносителите им е било ясно, че няма да бъде приет. И какво се получава, цялата работа е един театър за пред народа и разиграване на предизборни схеми. А гражданите на Русе да духат супата.
  • 6
    8
    Подход
    По мерните единици на народния представител и изтъкнат еколог, за какъвто се беше самообявил, отчисленията към общината заради Дунав мост ще бъдат в кесийки с пари 💸. Това е най-подходящият начин на разплащане.
  • 10
    7
    И какво
    Единият от вносителите на този некадърно написан текст е бивш министър на правосъдието, а другият е с образование по промишлен дизайн от русенския селскостопански унивилает. Това какво ви говори за нивото.....? Лапачи, зяпачи и всякаква паплач се напъва да управлява държавата. Аман от некадърници.
  • 20
    6
    Ти за какво събира
    всички депутати от Русе, само да се снимаш с тях ли?! Защо не им предложи текст на законопроект, около който всички да се обединят, а не да правят волни изпълнения, та да не ревеш сега кой ми сра у гащите. На теб все някой друг трябва да ти е виновен и така вече повече от 3 години. Голямо бедствие си, господин подобие на кмет
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари