Пенчо Милков: Вече можем да започнем ремонт на покрива на бившия хотел "Балкан"

3
Община Русе е предприела активни действия и по отношение на сградата на бившето застрахователно дружество "България", добави кметът
Община Русе е предприела активни действия и по отношение на сградата на бившето застрахователно дружество "България", добави кметът Видео: Кис 13

Община Русе спечели делото за съсобственост на сградата на бившия хотел "Балкан"

Така тя вече притежава половината сграда и имотите, допълващи архитектурния комплекс.

Върховният касационен съд потвърди решението на Окръжния съд в Русе, че собствеността се поделя между мюсюлманското настоятелство и Общината.

Това дава възможност да започнат ремонтни действия по покрива, коментира ситуацията кметът на Русе Пенчо Милков, цитиран от телевизия КИС 13.

Община Русе е предприела активни действия и по отношение на сградата на бившето застрахователно дружество "България", заяви още кметът Пенчо Милков. От местната администрация вече са предвидили пари за ремонт на покрива и на тази сграда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    3
    Мм
    Пенчо, ремонта на покрив ни интересува толкова, колкото и ремонта на покрива на къщата ти в Нисово. Дай, кажи нещо по мащабно, което си направил като проект, през 3 те ти години мандат. Май ще те запомним само с разкопания град. Хубаво е че скоро няма да ти се налага да мислиш за проблемите на града
  • 7
    2
    аз
    нямат търпение да го пооправят и да го пускат за пари да лапат, а улиците кога ще оправиш ве дебил прост
  • 27
    1
    Гост
    Аз, като гражданин на Русе, бих искал да знам, като как мюсюлманското настоятелство е придобило половината от тази прекрасна сграда - един от символите на следосвобожденското строителство в Русе.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари