Пенчо Милков: Трудно сдържам емоциите си

4
Кметът на Русе иска спешни действия за справедливо наказание на изрода, причинил тази жестока смърт
Кметът на Русе иска спешни действия за справедливо наказание на изрода, причинил тази жестока смърт

Кметът на Русе иска спешни действия за справедливо наказание на изрода, причинил жестока смърт на животно

"С този пост вероятно ще засегна някои, за които животът на животните е втора ръка /“виж хората как живеем”/. Колебах се дали да добавя снимката, но трудно сдържам емоциите си.", пише г-н Милков в социалната мрежа.

"Това е куче - без име, без дом и без ясна възраст. Намерили са го с въже на врата и тежки рани на поляна в квартал “Средна кула”. Колегите от общинския приют го откарват веднага в клиника, но за голямо съжаление там не са могли да му помогнат.", добави кметът на Русе.

Пенчо Милков е подал сигнал до Районна прокуратура Русе и заяви: "Искам активни и спешни действия за справедливо наказание на изрода /без извинение/, причинил тази жестока смърт. Все още не знаем самоличността му."

"Дадохме на полицията и прокурорите цялата информация, с която разполагаме. Всеобщата агресия винаги избива към най-беззащитния. Кучетата познават добрите хора, но за жалост невинаги могат да направят човека добър.

"Бих искал да благодаря на всички, които са реагирали бързо, за да спасят животното - за да не пропусна имена, ще спомена колегите от общинския приют в Русе, Ивелин Николов от Сдружението за защита правата на животните и ветеринарите от клиника “Албейтар”, пише още г-н Милков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -6
    13
    Някой от Русе
    Ебете се отзад всички тролове,мрънкачи,драскачи и всякаква подобна сган.Всичките ще умрете в мизерия щото акъла ви е за 25 ст,колкото ви дават на коментар,чакайки някой друг да ви оправи живота.
  • 4
    12
    Ррр
    Пенчо те целия град изтровиха новородени дечица дишат отрови нали щеше да се бориш за това и какво нула камери наблюдения и пак нищо жалко за животинката и тук се жалиш безсилен си ами то се оказа че за всичко нямаш сили и с ВИК същото с ГЕРБ фирмите си пас
  • 7
    11
    Дунав
    Съседите имаха три деца, завършиха всичките училище последните 6-7 години. На първия ден след завършването всички заминаха в София да работят лятото, а след това да учат в чужбина. Оттам не им знам дирите, но не са се връщали и за ден в Русе от завършването. Не ги виня, с този див селяндур внук на палач за какво да идват. Всичко живо бяга навън.
  • -2
    10
    про100$$ к!р0 и @сен ф@силеф...
    Стига с тези животни! Мислете за гората! В градовете е за хора, не е за животни!
  • 6
    9
    Гражданин
    В лицето на Русе на унишшожим и последните остатъци от буржоазията в България.Завет на правчанския простак и компания/вътре е и дядото на другаря кмет.Достойният внук на дядо си я продължава успешно.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари