Aгресия срещу куче в Русе

3
Членове на яхтклуба в Русе открили кучето си пребито, в безпомощно състояние
Членове на яхтклуба в Русе открили кучето си пребито, в безпомощно състояние Видео: БНТ

Членове на яхтклуба в Русе открили кучето си пребито, в безпомощно състояние

Животното е било настанено във ветеринарна клиника с множество травми. От клиниката казват, че всяка седмица помагат на животни, жертва на човешката агресия, предаде БНТ.

Подаден е сигнал в прокуратурата, като предвиденото наказание при доказване на вина е до 5000 лева глоба и 3 години затвор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    11
    ;lll
    Стига с тези животни! Аман! Има хора, защо не видите агресията на хората срещу хора, само животни са ви в главата! Вижте как е в чужбина, там не е масовост животните да са в градовете!
  • 1
    10
    До бойко
    Рецептата е буквар за теб, мангал неграмотен
  • -6
    9
    Бойко
    Рецепта: Парче месо потопено в антифриз и за 5 мин.край с бездомни псе.
  • -1
    8
    Диана
    Венету, лекувай се!!!
  • -1
    7
    до 2 и 3
    Добро или лошо, животното е куче. Помияр си ти. Контролирай гнева си. Съболезнования за детето ти. Впрочем и аз като малък съм хапан от куче. Баща ми след това не го е бил. Това му е в природата. Върховното животно, човекът, трябва да контролира такива ситуации, а когато не му се удава, явно върховенството му не е заслужено.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари