Пенчо Милков се похвали с ново осветление на Летище Русе

3
Стъпка по стъпка напред, написа кметът на Русе в социалната мрежа
Стъпка по стъпка напред, написа кметът на Русе в социалната мрежа

Стъпка по стъпка напред, написа кметът на Русе в социалната мрежа

„Стъпка по стъпка напред: Летище Русе вече е с ново осветление!“ С това се похвали Пенчо Милков по повод обновяването на осветлението на Летище Русе.

Въпреки че летището все още изглежда като мираж за русенци, кметът на града демонстрира малка крачка към изграждането на толкова желания и обещаван терминал.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    23
    Милко Ангелов
    защо кмете не погледнете работата на В.И.К. Абсолютно безхаберие.До кога града ще е в такова окаяно състояние. Навсякаде разкопано,ремонт на ремонта и отново ремонт. Откъдето не е текло и от там протече.Защо няма контрол? Кои плащат за това? Ние обикновените граждани.Срам за хубавия ни град.А предстоят избори????
  • 2
    22
    Мой мой
    Сега остана да кацнат и извън земните(те предния път сигурно в тъмното неса намерили пистата)и град Русе ша цъфне и върже.амсалак Пенчо улиците оправи поне една от тях направи ама като хората да бъде
  • 2
    21
    ужас за русенци
    Направо ужак, за 4 години Менчо Пилков не разбра, че Щръклево и летището се намират на територията на община Иваново и няма нищо общо с територията на община Русе. Ех кмете, кмете, така и не разбра за 4 години на какво си кмет. Но за сметка на това летището е само на по-малко от 9 км от Нисово. Интересно е, къде ли са ливадите на Менчо Пилков в Нисово, дали не са близо до летището
  • -1
    20
    Сюрреалист
    Тази дълбока и тъмна писта, прилича на вагината на милата ни Специалистка по ЕКО въпросите, и понастоящем неофициална съпруга на Либийския гражданин. Дали Мистър Брейнчо разпознава дупката, в която всяка вече се Осперменява?
  • 3
    19
    до коментаторите
    летището ще заработи веднага след като построим втрия мост над Дунав в Русе, интермодалния терминал / дето го погребаха вчера/ и магистралата до Търново. Имаите търпение кмета е млад , може да изкара още 5-6 мандата, даже предлагам да е несменяем кмет , докато построи обещаното по-горе. Ай отивам да сложа 2 лед лунички на коптора и да кажа на кака , че съм ремонтирал основно коптора ....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари