Пенчо Милков обяви нова мярка срещу засиления трафик към "Дунав мост"

1
Ще се спират камиони от МВР и от Гредовия мост до входа откъм София
Ще се спират камиони от МВР и от Гредовия мост до входа откъм София Снимка: Dunavmost / архив

Интензивен трафик на ГКПП "Дунав мост"

Ще се спират камиони от МВР и от Гредовия мост до входа откъм София, обяви Пенчо Милков във Фейсбук.

"Пътят Мездра - Ботевград е затворен за ремонт. Тежките камиони трудно минават през прохода Петрохан. По тази причина много повече камиони се насочват към Русе - Гюргево", пише кметът на Русе.

"Това съвпада с увеличения трафик на леки коли на почиващи румънци в България, Гърция и Турция, които преминават през нашия град.

До 24 часа ще започне да действа заповедта ми, която ще ви изпратя.

Ще се спират камиони от МВР и от Гредовия мост до входа откъм София".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    8
    до лора
    с какво е по-различна неговата шайка от шайката която описвате?! Освен че е е още по-бездарна. Милков няма управленски капацитет, цялото му управление е в насипно състояние, а той самият няма хал хабер какво се случва , калинките му го лъжат, че нещо правят, защото така и така си получават заплатите, що трябва да се напъват да работят, особено пък, като не им се търси отговорност. Общинският съвет пък не ще да го контролира и така филма върви 4 години
  • 11
    7
    баба Вуна
    Лора, баби! Звучиш като шефката на ПП-тата! Същия изказ! Пънчо си е пътник! не залагай на куц кон , бабиното!
  • 11
    6
    янкомикура
    Lora не се хаби, че в Русе има много лош матрял е видно от предишните избори за кмет! Но пък и сега, ако пак гласуват по същия начин след видимите за всички ни "резултати" е те тогава ще е съвсем ясно, че напълно заслужават разкопките в които живеем.
  • -18
    5
    Lora
    Стига обиждахте кмета,прави всичко възможно за града!Гласувайте тогава пак за шайката ГЕРБ,да ви видят,и за оня малоумник прост Стоилов,и за Айшетата,с потурите и лош бьлгарски..
  • 20
    4
    Русенец
    Кмета се изживява, като министър на транспорта и вътрешните работи в едно. Моля го от сърце да обърне внимание на разкопаните улици, неизхвърлените контейнери, мръсотията в целия град, рояците комари, неокосените треви и храсти, мръсния въздух и чааааак след това да се отдаде да се отдаде на детското си хоби да се прави на полицай.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари