Пенчо Милков: Нека Света Марина закриля нас и семействата ни!

2
Катедралният храм "Света Троица" посрещна частица от мощите на Света великомъченица Марина
Катедралният храм "Света Троица" посрещна частица от мощите на Света великомъченица Марина Снимка: Фейсбук

Катедралният храм "Света Троица" посрещна частица от мощите на Света великомъченица Марина

Днес и утре в Русе ще бъде изложена за поклонение една свята реликва, пише Пенчо Милков във Фейсбук.

Катедралният храм „Света Троица“ посрещна частица от мощите на Св. великомъченица Марина. Преди 10 години реликвата е дарена на Каранвърбовския манастир от блаженопочившия Неврокопски митрополит Натанаил.

"Нека Света Марина закриля нас и семействата ни и ни дарява със сила и благодат! В русенския храм днес са изложени и част от мощите на Св. Лука", пожела на всички кметът на Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    19
    Куче Бъбъл
    Този помияр посрами мен и стопанката ми. И то заради какво? Заради един къдрав и разгонен пудел. Пудел втора ръка, от приюта в Николово.
  • -1
    18
    Ррагедия
    е са не се прави разлика между това да си вярваш и да живееш в реалния свят. Дори вярващи не живеят като по времето на Исус. Не знам някъде в Библията да пише, че трябва да се живее, така че да се харесва на бабите пред блока. Сега, ако има мъж, който живее по този начин, то той не е мъж, а баба. Или просто нагъл завистник.
  • 6
    17
    Отдел "Съжеления"
    На този даже няма да му приемем искането за съжаление в Отдела. Пълен нещастник е като прегледахме снимковия материал и анализирахме психологическия му профил.Титлите на хартия които има, може да си ги завре,........където си иска.
  • 5
    16
    Хахаха хаха
    Кметът като се моли за нас и семействата ни, да беше вземал в Храма и неговото семейство. Ама май с едното се е развел, а с другото не се е утвърдил като зет, защото все още не е вдигнал сватба с тази с която живее в Нисово. Абе хубава работа, ама циганска.
  • 7
    15
    хаха
    лицемер ... в Библията пише: =========================================================================== Matthew 6:5 “And when thou prayest, thou shalt not be as the hypocrites are: for they love to pray standing in the synagogues and in the corners of the streets, that they may be seen of men. Verily I say unto you, They have their reward.” King James Version (KJV) =========================================================================== Матей 6:5 „И когато се молиш, не бъди като лицемерите, защото те обичат да се молят изправени в синагогите и по ъглите на улиците, за да ги видят хората. Истина ви казвам, те имат своята награда. Версия на крал Джеймс (KJV)
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари