Пенчо Милков: Не може да поемем целия трафик в тялото на град Русе

5
Положението за град Мартен остава тежко
Положението за град Мартен остава тежко Видео: БНТ

Положението за град Мартен остава тежко

Километрични колони от изчакващи автомобили и тежкотоварни камиони, стотици блокирани русенци, румънски туристи и транзитно преминаващи в района на граничен пункт Дунав мост при Русе.

В средата на седмицата държавата въведе спешни мерки за решаването на проблема.

Ситуацията е спокойна. Колони от изчакващи тежкотоварни автомобили има в двете платна в посока град Мартен.

Лекотоварният трафик е интензивен, но няма задръствания. Интензивен е трафикът на румънски туристи, които искат да влязат в страната.

"Предприетите мерки подобряват ситуацията в града. Тежките камиони трябва да бъдат спирани навътре в страната, защото това е трафик с огромни натоварвания. Положението за град Мартен остава тежко и там трябва да се търси трайно решение на проблема, отреден е терен за изграждане на буферен паркинг, тече процедура по избор на изпълнител", заяви в "Денят започва" по БНТ кметът на Русе Пенчо Милков.

Той прикани мерките да продължат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    15
    Тялото
    Ей, перверзник сладък. От къде си купуваш розовите ризки? На такъв просташки език ли Ви учат Вас Докторантите на РУ РУССИЕЕ? Чамодан, вокзал и към Либия бе Ниско-вска Амеба.
  • 12
    14
    Бай Ставри
    Пенчоооо, Пенчооо. Освен някои хора в общината да го поемат за друго не стават. И не говоря за трафика.
  • 3
    13
    до 12
    Всъщност си прав. Един докер за докерджилъка се сеща. Ако беше поне тираджия, щеше да е чувал и за влакови платформи за тирове. Виж, важното е, че човекът те напсува, животецът му стана по-светъл и се издигна в собствените си очи!:) То тук е малко и като психаротерапия. Така, че не се впечатлявай, паплач всякаква.:)
  • 6
    12
    Минчо
    11, не се ядосвай, 9 е някакъв тъп селяк, който си мисли за претоварване. Къде рязаната пишка ще е виждал ЖП платформи, които се товарят за минути.
  • 5
    11
    до 9
    Ти си много прост, бе! Под Ла Манш има ли шосе, защото всеки ден по тунела пътуват тежкотоварни камиони. Някой да не ги претоварва или се качват на вагоните за броени минути?!:)
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари