Пенчо Милков: Константин Георгиев ме възхити с широкия си мироглед

1
Още една гордост за Русе!, заяви Милков
Още една гордост за Русе!, заяви Милков Снимка: Фейсбук

Още една гордост за Русе!, заяви Милков

Кметът на Русе Пенчо Милков награди 19-годишния Константин Георгиев, който в началото на август за втори път донесе злато за България от Световната олимпиада по лингвистика.

"Още една гордост за Русе!

Имах честта да разговарям на живо и да наградя 19-годишния Константин Георгиев, който в началото на август за втори път донесе злато за България от Световната олимпиада по лингвистика.

Момчето ме възхити със спокойствието и широкия си светоглед. Възпитаник е на МГ „Баба Тонка“ и започва да се занимава с лингвистика още в 8 клас. Участва в националния тим за втора година и макар да му предстои следване в чужбина, иска да помага като доброволец на следващата Световна олимпиада в Бразилия.

Всъщност България е една от трите държави, които в годините постигат най-добри резултати на световните състезания по лингвистика. А Константин пише русенската история в тези страници.

Пожелах му попътен вятър и дано след като покори света на езиците и икономиката, избере да се върне и успява на родна земя!

Русе има нужда от такива будни млади хора", написа Милков във Фейсбук

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    8
    Браво
    Радвам се, че освен връзкари и техните деца, в страната и града ни има и наистина умни българчета.
  • 5
    7
    ИмКЕКСовица
    Пена! Къде са ти снимките със семейството, което рекламира преди 4 години? Джендър ли си станал, или си фен на Истанбулската Конфекция? В краен случай давай фотоси и с оная мириносовата Офца от село, а не само с кучета, котки и чайки. С чуждите деца всеки може да се хвали. Похвали се с ТВОЙТЕ да те видим.
  • 3
    6
    уаа
    Как не го е гнус момчето да пипа тоя камунист
  • 7
    5
    Анастасия
    Градът заприличал на Бейрут, той награди раздава, снима се с кученца само и само всеки ден да е в мрежата, вм.да свърши някаква работа. Некадърнис!
  • 4
    4
    Питам
    Кви са тес геюви?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари