Пенчо Милков: Гласувах преобразяването на Русе да продължи

4
​Милков упражни правото си на глас в секцията в ОУ "Любен Каравелов"
​Милков упражни правото си на глас в секцията в ОУ "Любен Каравелов" Снимка: Facebook

Милков упражни правото си на глас в секцията в ОУ "Любен Каравелов"

"Гласувах преобразяването на Русе и цялата ни община да продължи. Да имаме по-добри условия за живот и бизнес. Грижа за възрастните и възможности за младите хора в Русе. Да сме солидарна и сплотена общност! Обръщам се към всички русенци: Грижата за община Русе в следващите 4 години зависи от гласа на всеки от вас. Имате огромна сила - отидете до урните и гласувайте". Това заяви на страницата си във Facebook Пенчо Милков - кандидат за кмет на Русе от "БСП за България", след като гласува на днешния местен вот.

Милков упражни правото си на глас в секцията в ОУ "Любен Каравелов".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    18
    пънчо
    с това негласуване-пак ще съм кмет
  • 5
    17
    Пънчо Клецков
    Гласувах за по добро Русе като пуснах бюлетина за някой от другите кандидати защото аз за нищо не ставам.
  • 13
    16
    Русенец
    Преобразяването или обезобразяването? Обяснете му разликата!
  • 9
    15
    Комшийката
    Тоз жена няма ли, че да му оглади една вратовръзка? А как го гледаше първата, в чиято кантора работеше този нещастник. Халлал да му е коврата от РИОССВФ-то.
  • 10
    14
    Г-жа Екс Панкова
    Вече съм с новото си фамилно име след сватбата. Красивият пръстен със 7 (седем) каратов естествеен диамант, краси средния ми пръст на лявата ръка. Подарък лично от моя Верен до гроб съпруг. На село под скалите, в околността, където дядото на съпруга ми, които са съименници, е разстрелвал с кеф интелигенцията на Русе, се чувстваме много щастливи. Имаме си: 2 кучета, 5 котки, 1 чайка, 3 плъха, общо 7 наследника ( с тези от първия и втория брак на мъжа ми). къща с РЗП 60 кв.м. на два етажа, 117 декара ливади (където са били разстрелите на дедо му), 2.0 кв.м. вертикални скали до къщата, абе идилия е. ОБИЧАМ те Бееееееееее Н Чо.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари