Пенчо Милков дари кръв за простреляната Яница

1
Яница Николова се нуждае от още кръводарители
Яница Николова се нуждае от още кръводарители

Яница Николова се нуждае от още кръводарители

Втори ден продължава събирането на кръв за простреляната Яница от Русе.

Тя все още е в интензивното отделение на университетската болница в крайдунавския град.

По-късно се очаква информация за състоянието ѝ, информира БНТ.

За Красивата Яница Николова кръв дари и кметът на града Пенчо Милков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    6
    Биляна
    Изобщо не вярвам, че този е дарил кръв която е негова ,пак пиар на фона на една трагедия, жалко, много жалко, този може да дари само нещо което не е негово,в смисъл нашето на русенци,но не и негово.Ако беше така щеше да извика телевизиите,да припадне и уж въпреки всичко да каже, всичко е наред и да гледа като теле в железница, ха-ха-ха
  • 3
    5
    sdfgsdga
    доволна съм от коментиращите тази една трагедия е очаквана , много такива случаи
  • 6
    4
    Жалко
    Изключително грозни коментари на фона на една човешка трагедия и заедно с това Еди жалък и низък PR на кмета
  • 17
    3
    Тъй ли?
    Значи е "красива"? На мен ми се видя пластмасова и изкуствена. Ами ако беше грозна, какво щеше да пише в статията? И статия изобще щеше ли да има. Как промивате умовете на хората и не ви е срам, боклуци. После защо хората са морално деградирали? Защото навсякаде те учат да си "красив" и повърхностен и жените отиват да си инсталират пластмасови ъпгрейди. А мъжете са научени да стават тъпи батки и да си търсят пластмасови курви и да са заедно татуитани като първобитни диваци.
  • -1
    2
    югоглмхог
    Ами на герб кмета какво направи за 8 години? Разсипа кея и кръговото и ги направи някъви бетонни грозотии, чиято архитектура прилича като че ли е взета от Брутализма. Като ги гледаш да ти е грозно, да се подтискаш, да се депресираш. И функционалност нямат. Преди беше по-хубаво като на кръговото нямаше подлез и се предичаше отгоре. А кой може с ръка на сърцето да каже, че новия кей е по-хубав от стария? Тоя Пенчо не го знам какво е направил, ама не е осрал града непоправимо.. Все още. Така че не се прави, че паметта ти стига само до 4 години назад.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари