Пенчо Милков бракосъчета влюбена двойка

4

Кметът на Русе поздрави и двойката с най-дългогодишен брак

Международната седмица на брака (7 – 14 февруари) бе отбелязана в Община Русе. През периода имаше 5 сватби, първата от които бе водена от кмета Пенчо Милков. Като длъжностно лице той благослови съюза на Теодора и Деян Петрови.

Поздравление от кмета получиха и Мария и Петър Петрови – двойката с най-дългогодишен брак. Те се вричат един на друг през 1951 г.

Сплотените семейства са пример за младите и са в основата на хуманното и проспериращо общество“, каза кметът Пенчо Милков.

Той пожела на Мария и Петър да да предават своите мъдрост, любов и вяра, защото градът има нужда от тези ценности.

Днес, на празника на виното и любовта, бе уважена и Албена Арсова – началник на отдел „Гражданско състояние“, която бракосъчетава двойки от 1996 година. Тя получи цветя от кмета, който ѝ пожела напътствията ѝ за доверие и разбирателство към бъдещите семейства да не спират да се сбъдват.

Днешният 14 февруари не се оказа привлекателен за младоженците в Русе. За сметка на това огледалната дата 22 февруари е избрана от 7 двойки за начало на съвместния им път.

Седмицата на брака в България има за цел да обедини обществените усилия за насърчаване на брака и семейството и да помогне на двойките за изграждане на успешен брак. Тя е част от Международната Седмица на брака, която се провежда ежегодно в над 25 страни по света.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    7
    Кирил
    Сигорно и нея ще я мине както всички останали, то не остана жена от администрацията който да не познава малкия Пенчо
  • 4
    6
    Н.Ц.В.
    Леле мале докъде ли Пенчо ,ще докара "Малката Виена " ? След тези върховни изяви на представителя на русенските АБПФК, следва само смях в залата !
  • 4
    5
    до 4
    Разбира се, че ще има. Поне това Пенчо го може!
  • 3
    4
    Щъркел
    И дечица ще има🙂
  • 5
    3
    Дай боже
    Повече не вярвам БУШОН ...изгоря... ЗЪЖЕЛЯВАМ...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари