Пенчо Милков благодари за работата по организирането на фестивала "Маска"

2

В Деня на пътната безопасност общинското ръководство призова към отговорно шофиране

На днешния Ден на пътната безопасност кметът на Община Русе Пенчо Милков и зам.-кметът Златомира Стефанова разговаряха с организаторите на станалия вече традиционен за града тунинг фестивалМаска“.

По време на срещата кметът отправи предложение към организаторите да проведат информационна кампания в средните училища в Русе, която да насърчава отговорното поведение на шофьорите. Целта е подрастващите да се запознаят с опасностите от нерегламентираните състезания по градските улици и т.нар. дрифтове, както и от неспазването на правилата за движение.

Акцент в разговора беше поставен и върху осигуряването на безопасни условия за провеждането на фестивала, като бяха обсъдени и десетките атракции за участниците. Основният организатор - Станимир Маринов, обеща изненади за всички присъстващи.

„Искам да ви благодаря за работата по организирането на тридневното събитие, което от ваше хоби и страст постепенно, благодарение на неуморните ви усилия, се превърна в емблематично за Русе“, заяви Пенчо Милков. Той поздрави организаторите за това, че второто издание на фестивала обединява още повече хора и вече е с международен статут.

Тунинг фестивалът „Маска“ ще се проведе на полигона на ДЗС в три последователни дни – от 1 юли, петък до 3 юли, неделя, с подкрепата на Община Русе. Разнообразната програма включва дрифт шоу, офроуд, тунинг изложение, картинг, кар аудио, голяма сцена, живи статуи, автокино, beach bar, MASKA KIDS – зона за детски забавления с аниматори, игри и танци и много атракциони. Известни изпълнители като100 КИЛА и Mom4eto, както и актьорът Александър Сано ще забавляват участници и публика.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    Само да попитам
    Фестивал на Прелюбодеецът кога ще има в Нисово?Или в Русе? За една Еколожка питам.
  • 7
    2
    Защо?
    Защо русенският "кмет" Пенчо побърза да изтрие поста си, в който осъжда изгонването на руски дипломати от България?! Защото прочете коментара "Кръвта вода не става" и се напика от страх, нали? Ами да, кръвта на дядо му Пенчо - свиреп садист, изверг и убиец на цвета на Русе през кървавата есен на черната 1944 г., все още тече в неговите вени и той днес го доказа! Но нямаше как русенци да гласуват за гереберастката много жалка и много смешна кандидатка за кмет преди три години, невъзможно беше! И омразата им към геребарстката престъпна и корумпирана пасмина заличи за момент мрачните спомени за садиста и убиец - стария Пенчо! Говореше се усилено, че лично той е убил внучката на Баба Тонка и съпруга й! Ами, младият Пенчо просто трябваше да си мълчи, защото отсега да знае, че втори мандат няма да има! И хич да не "се тревожи", че общината ще загуби наема, който досега е плащала Русия за руското консулство в Русе! Ще се намерят други наематели и те ще плащат повече!
  • 5
    1
    Фестивал на КондомЪ
    На Либийчето по му приляга да организира Фестифал на Призарватива.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари