„МАСКА“: Тунинг фестивал събира хиляди зрители в Русе

5

Международен Тунинг Фестивал „МАСКА“ е един от най-големите и иновативни тунинг фестивали в България

От 1-ви до 3-ти юли в град Русе, полигон ДЗС ще се проведе отново Международен Тунинг ФестивалМАСКА“. Това е един от най-големите и иновативни тунинг фестивали в България, събиращ хиляди зрители, с концепция, отличаваща се от останалите.

Събитието включва разнообразна програма, на която ще видите: дрифт шоу, офроуд, тунинг изложение, картинг, кар аудио, голяма сцена, живи статуи, автокино, beach bar, MASKA KIDS – зона за детски забавления с аниматори, игри и танци и много атракциони. Ще има и вечерно шоу. На сцената ще присъстват известни изпълнители и актьори: 100 КИЛА, Mom4eto, Александър Сано и други гости.

Очакват се много посетители и участници от Румъния и съседни държави. На международен тунинг фестивалМАСКА“ винаги се е наблягало на обединяването и сближаването ни с тях.

Начало: 1-ви юли с прожекция на автокино и филмът „В сърцето на машината“, продължава на 2-ри и 3-ти юли с разнообразна програма и изненади.

Екипът на „Маска България“ благодари на всички свои партньори, които тази година са рекорден брой.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Aha
    Браво на организаторите! Нещо хубаво в нашия град, което се превръща в традиция.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари