Пеевски и Доган оглавиха заседание на ДПС

0

Централното оперативно бюро проведе редовното си заседание под председателството на почетния председател д-р Ахмед Доган и председателя на парламентарната група Делян Пеевски

Централното оперативно бюро на ДПС проведе днес редовното си заседание под председателството на почетния председател д-р Ахмед Доган и председателя на парламентарната група Делян Пеевски.

Това съобщиха в сряда вечерта от пресцентъра на ДПС с лаконично прессъобщение.

На заседанието са обсъдени "оперативната подготовка на ДПС за предстоящата отчетно-изборна конференция, актуални вътрешно-политически въпроси, предстоящото обсъждане в парламента на Закона за държавния бюджет и приоритетните стратегически теми за ДПС, свързани с преодоляването на демографската криза".

Миналата седмица се проведе Централният съвет на партията. След заседанието Делян Пеевски обяви пред журналисти, че ще се кандидатира за председател на ДПС. Той посочи, че на 24 февруари 2024 г. ще е Националната конференция на Движението. Тогава се очаква да се състои изборът на нов председател.

На 7 ноември Мустафа Карадайъ подаде оставка като председател на партията. Делян Пеевски, който до този момент бе съпредседател на парламентарната група, коментира пред медиите, че това е решение на Карадайъ, а мандатът му е изтичал декември. На следващия ден Пеевски бе избран за председател на парламентарната група.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Мястото им е ...
    При Трактора.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари