Пътят на контрабандата

0
Какво се случва с конфискуваните стоки на граничен пункт "Дунав мост"
Какво се случва с конфискуваните стоки на граничен пункт "Дунав мост" Видео: NOVA

Какво се случва с конфискуваните стоки на граничен пункт "Дунав мост"

Голямо количество парфюми, текстилни стоки и сексуални стимуланти на запазени марки са открити в микробус на граничния пункт "Дунав мост" при Русе. Той е бил с турска регистрация е бил спрян при съвместна проверка на митнически и гранични служители.

Пресечен е и опит за нелегално пренасяне на близо 59 000 медикамента. По-вероятно е стоките да са предназначени за друга територия. Според началник отдел "Борба с наркотрафика" в Митници - Русе Ангел Боянов стоките не са били декларирани.

"Товарният микробус по думите на превозвача са натоварени негови лични вещи. При проверка обаче служителите установяват, че сред вещите му има множество пакети под формата на пратки. Впоследствие се оказват контрабанда. Сексуалните стимуланти са под формата на сашета, флакони и кремове. Всички стоки се задържат в склада на митницата. След съдебното производство част от тях са продавани в търгове, останалите се унищожават", обясни пред камерата на NOVA Боянов. И допълни, че голяма част от заловените стоки са алкохол, цигари или наркотици.

Опашките от тирове на граничния пункт продължават.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    Пенчо Милфов
    За мен бяха предназначени сексуалните стимуланти, сега я закъсах...А преди така оправях общинарките,че време не им остана да съставят свястна документация за асфалтирането на улиците та сега трябва и заем от 12 милиона лева на сметка на простото русИнскУ население!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари