Патриотичният мерак е като циганска сватба - три дена иху, после тихо

1
Ако нещо ви обещаят патриотите, това е гаранция, че то със сигрност няма да се случи
Ако нещо ви обещаят патриотите, това е гаранция, че то със сигрност няма да се случи Снимка: 168 часа

Ако нещо ви обещаят патриотите, това е гаранция, че то със сигрност няма да се случи.

Не го казва някоя объркана баба, излъгала се да гласува за тях, защото са обещали, че пенсията й ще скочи до небето, ако дойдат на власт. Самите те ни го доказват ежедневно без особени напъни.

Отдавна свикнахме патриотите  да ги гледаме в разкрачена поза. Взехме да не обръщаме кой знае какво внимание и на разприте, които на моменти ескалират почти до степен на юнашки бой. Триото „Атака“ „ВМРО“ и НФСБ си повярваха, че сме простили и даже забравили за изцепките на част от лидерите, довели до взимане - даване със съдебната власт, пише FROG NEWS.

Помните ли как през 2017 година именити представители на формацията като Искрен Веселинов, обикаляха наред медиите, за да ни убеждават, че във всяко село ще сложат полицай. Четем какви ги е каканизал Веселинов пред хората в Тетово: „Съвсем скоро във всяко българско село ще се завърне полицейското присъствие. От скоро в лицето на ГЕРБ Обединените патриоти имат сподвижници за реализирането на тази идея, която бе предложена в 43 ОНС първо от Патриотичен фронт - НФСБ и ВМРО. Така ще се върне някогашната практика във всяко малко населено място да има поне по един полицай, който е постоянно там. С течение на времето това ще даде положителен резултат в борбата с циганската битова престъпност, тъй като постепенно служителят на реда ще опознае "контингента" си и ще заработи в посока прилагане на мерки за ограничаването на обществено вредното му въздействие”.

Може това обещание да ни го пробутат пак на следващите избори. Кой знае?!

Естествено Веселинов не спира да „къпе“ жителите на малкото населено място с познатия до болка шаблон, как всичко, което прави за благото на народа. „Гражданите са важните, а чиновниците трябва да работят в тяхна полза. "Въпрос на 6 месеца е, ако МВР попадне в ръцете на Обединените патриоти, да се види много ясно разликата.", обещава гордо той. Дали обещанията на Искрен Веселинов са се сбъднали, сами се сещате. Не!

Възрастните хора ходят като чалосани, след като в края на миналата година се разделиха с илюзията, че пенсиите им ще скочат на 500 лв, както преди време им обеща Волен Сидеров. Патриотите отказаха да подкрепят предложението на социалистите за преизчисляване на пенсиите, както и за увеличението им. Смислен отговор да не изпълнят най-атрактивното си обещание към беловласия електорат нямаше от страна на патриотите. Ако някой чака още, да отиде да се прегледа.

По дяволите отиде и идеята на Красимир Каракачанов за доброволната казарма. Що приказки бяха за войниклъка. Що страхове майките браха. Но, всичко се оказа напразно. Идеята удари на камък, след като се разбра, че не само щатните бройки в армията са непопълнени, ами и цели 75% от доброволния резерв го няма.

На широка дискусия бе подложена концепцията на Каракачанов за интеграцията на ромите. Чуха се закани за напускане на парламента, ако този проект не бъде одобрен за сметка на предложения от ДПС. През последните дни, обаче страстите се охладиха по този въпрос до степен на замръзване. Ни дума, ни вопъл, ни стон. Накрая като направим разбор и теглим чертата ще се окаже, че патриотичният мерак е като циганска сватба: Три дена иху, а после тихо.

Източник: FROG NEWS
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари