Пътни строители ще блокират Ришкия проход

0
В момента работниците и служителите на  "Автомагистрали - Черно море" разпъват 100-метров трикольор
В момента работниците и служителите на "Автомагистрали - Черно море" разпъват 100-метров трикольор Снимка: Радио Шумен

В момента работниците и служителите разпъват 100-метров трикольор

Протестиращи пътни строители от шуменската фирма "Автомагистрали - Черно море" ще затворят в 11.45 часа Ришки проход, съобщи репортер на Радио Шумен.

В момента работниците и служителите разпъват 100-метров трикольор. Те са блокирали пътя след село Веселиново, община Смядово, при разклона за село Риш.

Протестите на дружеството от Шумен започнаха в 11 часа. Затворени са още Айтоският проход при село Вресово, както и кръговото кръстовище при Дунав мост край Русе.

Радио Шумен припомня, че за ремонта на отсечката Чирпан - Стара Загора АПИ дължи на дружеството още 28 милиона лева. Това е причина за поредният протест.

Във фирмата работят 800 души, а заради забавените плащания от страна на държавата беше заявено, че се предвижда 70% намаление на персонала.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари