Пътищата от Разград към Търговище и Кубрат все още са затворени

0
Затворени са и пътищата към Исперих и Завет
Затворени са и пътищата към Исперих и Завет

Все още затворени за движение остават пътищата от Разград към Търговище, Исперих, Завет и Кубрат. Пътят за Тутракан също е непроходим, съобщиха от областната администрация.

Затворени са и пътищата към Исперих и Завет

Достъпни са пътните отсечки от Цар Калоян към Костанденец и от Разград към Лозница, като движението е през Трапище. По-рано през деня за движение за всички превозни средства бяха отворени направленията Разград-Шумен, Разград-Русе и Разград-Попово.

Дежурният в Областното пътно управление (ОПУ) заяви, че почистването на пътните артерии е затруднено заради натрупаните преспи и снегонавявания, предаде БТА. Той посочи, че машините на снегопочистващите фирми не са спирали работа, като почистването продължава и през нощта. Към този момент няма информация за закъсали автомобили или бедстващи хора в региона, добави дежурният в ОПУ.

От областната администрация заявиха, че ток и вода все още няма в Костанденец, в лознишките села Студенец, Трапище, Тръбач, Градина, Синя вода, Чудомир, Сейдол, Гороцвет. Без електрозахранване и вода са жителите на Самуил, Голяма вода, Кривица, Завет и всички села в общината. В Исперих, с изключение на Духовец, в почти всички населени места частично са отстранени авариите по електроразпределителната мрежа. В община Кубрат ток има само в общинския център и в селата Беловец, Равно и Божурово.

Заради усложнената обстановка в област Разград бе обявено бедствено положение, което ще продължи до 29 ноември.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари