Първо заседание на депутатите за тази седмица

0
Депутатите ще обсъждат предложението за доклад на главния прокурор Иван Гешев за работата на Бюрото за защита на свидетелите
Депутатите ще обсъждат предложението за доклад на главния прокурор Иван Гешев за работата на Бюрото за защита на свидетелите Снимка: БГНЕС

Депутатите ще обсъждат предложението за доклад на главния прокурор Иван Гешев за работата на Бюрото за защита на свидетелите. Искането е на "Демократична България"

В рамките на първото заседание за седмицата ще бъде разгледано и предложението на ГЕРБ - СДС за създаване на отделна временна комисия за изясняване на всички факти и обстоятелства около твърденията за прилагането на СРС-та по отношение на български граждани, участващи в предизборната кампания и изборния процес за 46-ото Народно събрание.

Парламентът ще обсъди и създаване на Временна комисия, която да провери действията и бездействията на компетентните български органи във връзка с наложените на 2 юни 2021 година санкции на български физически и юридически лица по закона "Магнитски“. В пленарната зала депутатите ще обсъдят и проекта си за нов правилник за работа на 46-ото НС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари