Първи снимки от клането в Зидарово

1

Кървавата трагедия в созополското село Зидарово се е разиграла след скандал между Недялко Танев и жертвата му Стоян Кръстев. 

Това заявиха жители на населеното място, цитирани от Флагман.

Убиецът нахлул в схлупената къщурка накрая на селото в 3 ч. сутринта. Започнал да се кара със Стоян и да му иска обяснение. 43-годишният мъж опитал да изкара навън стабилно почерпения с алкохол Недялко. Прободен е в гръб пред очите на жената и детето му, докато се опитвал да отвори вратата. Следите от кръв още личат по пода и на снега пред входа на къщата.


Семейството живеело в тази схлупена къщурка накрая на селото

Убиецът имал малко стопанство в Зидарово, където отглеждал биволи. Преди няколко месеца той наел 43-годишния Стоян, за да се грижи за животните. В събота вечерта двамата се скарали жестоко заради два мъртви бивола. Недялко изгонил пастира, но това явно не му било достатъчно.

Вчера цял ден тук гъмжеше от полиция. Разследващите оглеждаха къщата на Стоян. Беше добър човек, живееше с жена си и детето си. Не бяха заможни, едва свързваха двата края. Недялко имаше малко стопанство, но не го познаваме много добре. Прекарваше голяма част от времето си с животните, не общуваше много. Възможно е да е имал проблеми с алкохола”, разказаха хората.


Жертвата е опитала да излезе навън, по снега също има следи от кръв

Очаква се днес или утре Бургаският окръжен съд да разгледа мярката за неотклонение на Недялко Танев. Ако бъде признат за виновен, той може да получи от 10 до 20 години затвор. 

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари