Първи кадри от тежката катастрофа на пътя за „Маказа“

1
Лютви Местан е бил на гости в рибовъдната зона на негов приятел в джебелското село Слънчоглед
Лютви Местан е бил на гости в рибовъдната зона на негов приятел в джебелското село Слънчоглед

Лютви Местан е бил на гости в рибовъдната зона на негов приятел в джебелското село Слънчоглед.

Тежкият пътен инцидент стана на първокласния път Кърджали – „Маказа“, на разклона за Загорско и Джебел. Това е един от критичните участъци по пътя към границата, преди година също имаше смъртен случай.

Семейство с автомобил се движили от Кърджали по посока Кирково, а колата на Местан се е включила към главния път. Последвал почти челен удар, при който автомобилът на семейството буквално излетял на 20 метра от пътя в близкото дере,  недалеч от река Върбица.

От години местните жители настояват да бъде премахнат скатът, който пречи на видимостта на включващите се в движението МПС-та, които идват от Джебел, Загорско и другите села.

Припомняме, че тежкият пътен инцидент със загинало бебе и пострадали стана около 13:30 часа в района на село Загорско по главния път към ГКПП „Маказа” .

При включване в главния път „Фолксваген” се сблъскал с друг лек автомобил, в който пътувало семейство с две деца. Бебе на 6 месеца починало, ранени са 9-годишно дете и 28-годишна жена, които в момента са в Спешното отделение на кърджалийската болница. 

Лютви Местан е отведен в Районното управление. Лидерът на ДОСТ е тестван за употреба на алкохол, като дрегерът е отчел отрицателен резултат.

Предполага се, че Лютви Местан лично е управлявал превозното средство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари