Парламентът гласува "против" изслушване на Борисов и Фандъкова

0
Вчера опозицията от "БСП за България" настоя двамата да бъдат изслушани във връзка с трагичния инцидент, при който 16-годишно момче загина от токов удар
Вчера опозицията от "БСП за България" настоя двамата да бъдат изслушани във връзка с трагичния инцидент, при който 16-годишно момче загина от токов удар Снимка: БГНЕС / Архив

Народното събрание гласува "против" изслушването на министър-председателя Бойко Борисов и кмета на Столична община Йорданка Фандъкова във връзка с починалия от токов удар 16-годишен младеж на бул."Иван Гешов"

Вчера опозицията от "БСП за България" настоя двамата да бъдат изслушани във връзка с трагичния инцидент, при който 16-годишно момче загина от токов удар, стъпвайки на шахта в София. Предложението на левицата също бе подложено на гласуване, въпреки че не бе внесено писмено.

Днес председателстващият заседанието Емил Христов подложи на повторно гласуване внесеното писмено предложение. "За" гласуваха 51 народни представители, "против" бяха 99, а седем гласуваха с въздържал се.

В програмата на депутатите за днес е второто четене на промените в Кодекса за социално осигуряване, както и вторите четения на измененията в Закона за управление на отпадъците, в Закона за чистотата на атмосферния въздух, както и промените в Закона за мерките срещу изпирането на пари.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари