Пърдящ пътник принуди самолет да кацне аварийно

1
Аварийно кацане след бой между пасажери заради пътник, който отказал да спре да пърди
Аварийно кацане след бой между пасажери заради пътник, който отказал да спре да пърди

Пилот направи аварийно кацане след бой между пасажери заради пътник, който отказал да спре да пърди, съобщава New York Post.

Двама холандци, седящи до изпускащия газове пътник, са помолили мъжа да спре, но той отказал и продължил да пърди на борда на самолета на Transavia Airlines от Дубай за Амстердам.

Членовете на екипажа на нискотарифния авиопревозвач не са помогнали на пътниците, след като се оплакали, което довело до бой между мъжете. Въпреки предупреждението на пилота, кавгата продължила и принудила самолета да бъде приземен извънредно на летището във Виена.

Полицията се е качила на самолета след кацането му и е извела две жени и двама мъже, които пилотът е посочил като предизвикали боя.

Жените, които са сестри, които са били свалени от полета, сега съдят авиокомпанията, твърдейки, че не са били замесени в кавгата. 25-годишната студентка по право Нора Лачаб нарече свалянето ѝ от самолета "унизително".

Всички четирима пътници са били освободени от полицейския арест, без да им бъдат повдигани обвинения. На всички обаче им е било забранено да летят в бъдеще с Transavia Airlines.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари