Пълен абсурд в живота на Емил Узунов от Асеновград

1
Мъжът доказа, че не шофира дрогиран, но получи ново обвинение
Мъжът доказа, че не шофира дрогиран, но получи ново обвинение Видео: NOVA

Два пъти на една и съща дата е обвинен, че шофира под влияние на наркотици

Мъж твърди, че няма да напуска дома си на определена дата - през следващите няколко години. Причината - през преходните две години, на два пъти- преживял ужасен шок. Оказало се, че е уличен да шофира след употреба на наркотици, информира NOVA

Животът на Емил Узунов от Асеновград се превърнал в кошмар, заради най-неочаквана от него причина- отново бил спрян от полицията за рутинна проверка за употреба на наркотици. Преди една година той стоя 117 дни без книжка и със свалени номера на колата, докато най-накрая получи документ за прекратяване на наказателното производство срещу нето. Стана и ясно, че не е употребявал наркотици и обвиненията срещу него отпаднаха.

Година по- късно Емил отново твърди, че не е нарушил закона, но се оказа с белезници на ръцете.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари