Падна саниран таван на блок в Пловдив

1

Инцидентът станал тази сутрин към 7:00 часа

Саниран таван на жилищен блок в Пловдив се срути и блокира достъпа по стълбището до последния етаж на сградата. Няма пострадали хора. 

Тези, които живеят на последните етажи във входа чули силен звук от падане на тежки предмети на стълбището. Когато излезли да проверят видели, че от изолацията на покрива се откъснали големи парчета със замазка и лепило и при падането са изпочупили поставените на стълбището саксии, предаде БНТ.

Блокът на улица "Генерал Колев" е саниран преди 4 години, обясниха хората, които живеят във входа. И си спомниха, че тогава са имали много проблеми с фирмата-изпълнител.

Според тях таванът е паднал не заради некачествени материали от лошо изпълнение на санирането.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    2
    До 1
    Аз пък се сетих за Лилето Павлова, министърката от ГЕРБ ...
  • 7
    1
    Sorry, ама
    При *безплатното* е така. Само дето не е безплатно, защото цената се плаща от всички данъкоплатци, а с нашите пари се нагушват хора и фирми, приближени до властимащите. Както се казва: удобна пазарна ниша за крадене на големи суми пари. Що ли се сетих за ... ГЕРБ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари