Отвориха Дунав мост

2
Движението бе затворено заради катастрофирал камион
Движението бе затворено заради катастрофирал камион Снимка: Русе Медиа

Движението бе затворено заради катастрофирал камион

Движението на Дунав мост вече е пуснато, съобщи БРЯГНЮЗ.

Запушването се случи след като турски тир самокатастрофира на Дунав мост при Русе рано тази сутрин. Камионът се е движел с превишена скорост, което е предизвикало дефект на една от фугите по моста.

Така се е стигнало и до пробиване и откъсване на резервоара от автомобила и съответно разливане на гориво. При катастрофата товарният автомобил бе блокирал напълно движението и в двете посоки – както към Румъния, така и към България.

Припомняме, че буквално преди броени дни - на 17 август, бе направен ремонт на моста заради дефектирала гребовидна фуга на хоризонталната част на мостовото съоръжение на българска територия.

И тогава, в следствие на инцидента, парче от проблемната фуга удря резервоар на тежкотоварен автомобил и се стига до разлив на гориво по моста.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 12
    3
    Само да питам:
    Ами тия издигнатите мини-планини от накъдрен асфалт в края на платното, досами бордюрите, за какво, аджеба, служат?
  • 27
    2
    ентусиаст
    Явно качествен е бил ремонта.
  • 33
    1
    Минувач
    Вярно ли пак шофьорът е виновен? Къде са тумбата бездарници, дето уж ремонтираха преди седмица? Там виновни има ли или вина за това че са некадърни и не си вършат работата няма? Хайде и шефчето на пътното в Русе да изпълзи от канцеларията и да обясни как са приели ремонтните дейности, като са некачествени.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари