Отвори най-големият каталог с фирми у нас

0
В интернет каталога има търсачка за търсене по име, по бранш, по услуга и по град
В интернет каталога има търсачка за търсене по име, по бранш, по услуга и по град

Търсите актуална информация за фирми в България?

Това вече може да става лесно с най-големия достоверен каталог с електронни визитки на фирми от всички браншове в страната – firmenkatalog.bg.

В него има търсачка за търсене по име, по бранш, по услуга и по град. Каталогът е безплатен портал, в който всяка фирма може да добави електронна визитка. Така достигането до потенциалните клиенти е по възможно най-лесния начин.

Потребителите пък лесно могат да намерят необходимата услуга – фризьор, оптика, автомонтьор, транспортна фирма и пр. От компютъра, телефона или таблета всеки лесно може да намери къде около него има подходящата за него услуга. В електронната визитка на всяка фирма има пълно наименование, точен адрес, телефон за контакт, имейл, както и координати с карта, информира 24 часа.

Също така има хаштагове, които показват отличителните черти на фирмата. При кликване върху някой от тях ще се отвори списък с останалите фирми със сходни характеристики. Целта на каталога е постигането на връзка между предприятията и техните услуги с потребителите и техните изисквания.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари