Отстраниха Йордан Лечков като вицепрезидент на БФС

1
Изпълнителният комитет гласува освобождаването му
Изпълнителният комитет гласува освобождаването му Снимка: LAP.bg

Мястото на Лечков се заема от досегашния член на Изпълкома Емил Костадинов.

 

Йордан Лечков е освободен като първи вицепрезидент на Българския футболен съюз. Това стана по време на заседанието на Изпълнителния комитет на централата, съобщи bTV.

Новината бе съобщена от члена на ръководния орган Камен Костадинов. "На предния Изпълком той действително направи отказ да поеме функциите на президент. Подписа решението. Бях изключително изненадан от твърденията му, че това не е вярно. Поради тази причина аз предложих той да бъде отстранен като първи вицепрезидент".

Мястото на Лечков се заема от досегашния член на Изпълкома Емил Костадинов, който ще поеме и функциите му на отговорник за националния отбор. 

След оставката на Борислав Михайлов на 15 октомври Лечков влезе в конфликт с останалите членове на Изпълкома. Той твърдеше, че не е подписвал решение, с което се отказва да поеме функциите на президент заради ангажимента си с местните избори (б.р. - Лечков бе кандидат за кмет на Сливен). Той внесе жалба срещу вписването на Михаил Касабов на тази позиция, като съдът още не се е произнесъл по казуса.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари