Борислав Михайлов вече не е президент на БФС

2
Михаил Касабов беше вписан като временно изпълняващ длъжността
Михаил Касабов беше вписан като временно изпълняващ длъжността Снимка: БГНЕС

Михаил Касабов беше вписан като временно изпълняващ длъжността

Борислав Михайлов вече не е президент на Българския футболен съюз. По-рано днес Михаил Касабов официално беше вписан от Търговския регистър като изпълняващ длъжността президент на футболната ни централа, предаде БГНЕС.

Това стана в 14:02 ч., а името на Михайлов беше заличено в Регистъра. Това решение обаче не е окончателно, тъй като има входирани четири жалби срещу вписването на Касабов и изключително важно ще бъде становището на съдиите от Софийския градски съд.

Цели четирима представители на Изпълкома - Емил Костадинов, Румян Вълков, Димитър Георгиев и Йордан Лечков, които само само преди 45 дни гласуваха "за" това Михаил Касабов да наследи Михайлов до предстоящия Конгрес, вече са на коренно противоположна позиция

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2

    Което значи, че си е осигурил аватара...
  • 3
    1
    Боже
    ДА ВЯРВАМЕ ЛИ🤣🤣🤣
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари