Отстраниха директора на болницата във Велинград заради неистински документи

0
Д-р Жеко Чешмеджиев е привлечен като обвиняем по досъдебно производство за използване на неистински документи в качеството му на длъжностно лице – управител на болницата
Д-р Жеко Чешмеджиев е привлечен като обвиняем по досъдебно производство за използване на неистински документи в качеството му на длъжностно лице – управител на болницата Снимка: 24 часа

По внесено искане на Районна прокуратура – Пазарджик съдът отстрани д-р Жеко Чешмеджиев от заеманата от него длъжност - управител на „МБАЛ Велинград"

Той е привлечен като обвиняем по досъдебно производство за използване на неистински документи в качеството му на длъжностно лице – управител на болницата, пред директор на РЗОК, гр. Пазарджик, през 2017 г. и през 2019 г. Това съобщиха от прокуратурата и 24 часа.

Според съдебния състав оставането на обвиняемия на длъжността управител на „МБАЛ Велинград“ ЕООД, гр. Велинград, ще попречи на обективното, всестранно и пълно изясняване на обстоятелствата по делото и поради тази причина го отстранява от длъжност.

Определението може да се обжалва и протестира пред Окръжен съд - Пазарджик в тридневен срок.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари