Серия от проверки за апартамента фантом в болница "Лозенец"

2
Кой е ползвал това жилище?
Кой е ползвал това жилище? Видео: NOVA

Кой е ползвал това жилище?

Серия проверки след разследването на NOVA за наличието на тайнствен апартамент в болницаЛозенец”. Софийската районна прокуратура проверява има ли престъпление, а по сигнала работи и Здравното министерство.

Новият здравен министър проф. Христо Хинков обяви, че след като се върне от командировка в Люксембург ще се занимае с казуса, тъй като до момента не е наясно с обстоятелствата около жилището фантом.

NOVA потърси и служебния министър на здравеопазването д-р Асен Меджидиев. Той уточни, че докато е бил на поста, проверката на Вътрешния одит в Здравното министерство не е имала резултат.

От Софийската градска прокуратура обявиха, че с постановление от 08.06.2023 г. наблюдаващият прокурор в СГП е изпратил преписката по компетентност на Софийска районна прокуратура с оглед данни за престъпление по чл. 201 НК (длъжностно присвояване).

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Отвратен човек
    Боже, с какви крадци, лъжци и измамници се напълни това лекаско съсловие! С откраднатите пари от нашите здравни вноски тръгнали да си правят луксозни апартаменти в болницата!!! Иначе лъжат, че за лечението на бедни, болни, и нуждаещи се хора уж нямало пари и отказват да ги лекуват! А те докторята крали като невиждали, и набутали откраднатите пари в луксозни апартаментчета... На всички тези докторя(също и на политиците, които ги закрилят) им пожелавам възмездието да ги застигне, и да им въздаде на тях и на децата им в трикратен размер същото, което те правят на своите бедни, болни и нуждаещи се пациенти! Да не дава Господ никога да не попадаме в ръцете на такива крадци, и измамници облечени в бяло! Сигурно и "лечението им" е същото е същото такова като тях - измама!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари