Отложиха делото за убийството на Ери Пехливанян

0
Причината е, че поради познанството си със съпруга на жертвата, един от съдебните заседатели си е направил отвод
Причината е, че поради познанството си със съпруга на жертвата, един от съдебните заседатели си е направил отвод

Причината е, че поради познанството си със съпруга на жертвата, един от съдебните заседатели си е направил отвод

Окръжният съд в Русе не даде ход на делото за отвличането, грабежа и убийството на аптекарката Еранухи Пехливанян, което беше извършено през януари тази година, съобщава БНТ.

Причината е, че поради познанството си със съпруга на жертвата, един от съдебните заседатели си е направил отвод днес. Заради невъзможността веднага да се намери негов заместник, разпоредителното заседание се отложи с близо месец.

Обвиняеми за жестокото престъпление са двама мъже от Русе - арменецът Гарабед Веринян, който е познавал жертвата, и бившият митничар Михаил Михов.

На 11 януари те отвлекли жената със собствения ѝ автомобил, завели я в дома ѝ и я принудили да им даде 65 хиляди лева, а след това я убили. Тялото на жената беше разчленено, а останките открити край река Русенски Лом близо до село Иваново.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    Независим
    Замесени са хора от елита.
  • 9
    5
    Аре стига!
    При съществуването на инстанции, та дори над последната българска такава, абсолютно се обесмисля съществуването на съдебен заседател.
  • 3
    4
    МАРИЯН ДИМИТРОВ
    Съдебният заседатели е част от съдебния състав и гласът му е равен с този на съдията. В тричленен състав двамата съдебни заседатели, ако гласуват различно от съдията могат да обърнат делото.
  • 10
    3
    Отегчен до 2
    Четох. Стигнах до: "възможност да се осъществи контрол на обществото върху правосъдието" !!! И спрях да чета. Щото то, обществото преди ден-два обяви, че бащата на лудия Сашко го убил и заровил някъде си.
  • 4
    2
    До 1:
    Ето, чети! https://www.studocu.com/bg/document/sofiyskiyat-universitet-sv-kliment-okhridski/osiguritelno-pravo/uchastie-na-sъdebni-zasedateli-v-nakazatelnoto-proizvodstvo/8710408
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари