Откривателят на Омикрон: Европейските правителства ме принудиха да не казвам, че щамът е лек

2
„Казаха ми да не казвам публично, че е леко заболяване. Помолиха ме да се въздържа от подобни изявления и да кажа, че това е сериозно заболяване. "Аз отказах.", казва Анджелик Коци
„Казаха ми да не казвам публично, че е леко заболяване. Помолиха ме да се въздържа от подобни изявления и да кажа, че това е сериозно заболяване. "Аз отказах.", казва Анджелик Коци Снимка: Евроком

Лекарят, който откри щама омикрон, Анжелик Коци, казва, че е била притискана от европейските правителства да не разкрива, че щамът има лека форма, каза тя в интервю за германския Welt

Попитана дали е вярно, Коци отговори: „Казаха ми да не казвам публично, че е леко заболяване. Помолиха ме да се въздържа от подобни изявления и да кажа, че това е сериозно заболяване. "Аз отказах.", предава Евроком. 

"Какво означава това?" — пита Die Welt.

Аз съм клиницист и въз основа на клиничната картина няма индикации, че това е много сериозно заболяване. Курсът обикновено е лек. Не казвам, че няма да се разболеете, ако имате леки симптоми.

„Дефиницията на Covid-19 за леко заболяване е ясна и това е определението на СЗО: пациентите могат да се лекуват у дома и не се нуждаят от кислород или хоспитализация“, каза тя.

Попитана защо ѝ е попречено да каже истината, Коци каза: „Опитаха, но не успяха“.

„Това, което казах в един момент – защото просто бях уморена от това – беше: в Южна Африка това е леко заболяване, но в Европа е много сериозно. „Това искаха да чуят вашите политици.”

Според Коци тя не е била притискана от южноафриканските власти - а вместо това е била критикувана от учени от Обединеното кралство и Холандия, които казват: „Как можете да обясните, че това е леко заболяване? Това е сериозно заболяване. — Вижте мутациите.

Те провалиха докладите ми. В случай на пандемия трябва да погледнете и какво се случва на място. Общопрактикуващите лекари, които лекуват пациенти ежедневно, трябва да бъдат попитани какво изпитват, как се представя клиничната картина",  разказва Коци пред Welt

Когато Omicron се появи за първи път, д-р Антъни Фаучи действа веднага, след като похвали южноафриканските лекари, като каза: подобно на делта щама."

Източник: Die Welt

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    3
    Халил Манаф
    Аз затова обичам да съм директен - ще ти пръсна гъза.
  • 2
    2
    Мартина Иванова
    Само една маска, какво толкова. Само един тест, какво толкова. Само едно боцване, какво толкова. Само още няколко боцвания, какво толкова. По три на година, какво толкова. Само ще огледаме децата, какво толкова. Само ще посмучат едни пръчици, два пъти седмично, докато се надига тревожност и невротичност у тях, какво толкова. Само две седмици, четири месеца, пет години, какво толкова. Само ще бъдем ограничени от ресторанти и кафета, какво толкова. Само ще трябва да доказваме правото си да работим, какво толкова. Само ще фигурираме в електронна система – здрави/нездрави/, какво толкова. Само боцнатите ще могат да работят, потребяват храна, лекарства, спорт, култура, какво толкова. Само отговарящите на определени изисквания ще получават пари, какво толкова. Само отговарящите на изискванията, вписани надлежно в електронната система, ще могат да излизат навън, какво толкова. Само една единна електронна система за контрол, какво толкова. Само още 200 кредита ми трябват за да достигна ниво, което да ми позволява да ми доставят хляб, какво толкова…. Дали има шанс останалите с частички здрав, буден разум, да разберат каква е играта? И че всяка малка стъпка „ ”… еее, какво толкова.”, е отстъпление, което отваря вратите за следващите изисквания? Няма връщане към никакво нормално. Има само стъпка, водеща към следващата стъпка” “Докато някакви празни обвивки ни уверяват, че всичко е наше добро, че непопулярните решения са за добруването на хората, за здравето им. Наистина ли някой повярва на тези лицемерни “грижи”? Те си имат план, спуснат от господарите. И си се движат по него. Пък колкото и да са агресивни в “грижата” за добруването ни, все още имаме избор – дали да допуснем тази мъничка, “какво толкова” стъпка. Тя е само прелюдия към следващата, нека сме наясно. Можем да я позволим. Или пък не.”
  • 6
    1
    Пак съм прав
    Поредното доказателство за измислената пЛандемия от китайска кашлица. Дано и последният идиот най-накрая разбере как ни ЛЪЖАТ от евроГейския съюз и СЗО, за да ни държат в страх, подчинение и да печелят кървави милиарди от мнимите си „ваксини“! Честито на набодените, беше тест за интелигентност!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари