Откриха жива котка 49 дни след земетресението в Турция

7

Животното е било затрупано под руините, има счупени крайници и е силно обезводнено

Двегодишна котка на име Хан беше извадена жива изпод руините на висока сграда 49 дни след земетресението в Турция, съобщи Бианет, предаде "Телеграф".

Животното не може да ходи само, тъй като няколко от лапите му са счупени. Домашният любимец също така е бил много изтощен, когато го извадили. Стопаните на котката не спрели да я търсят след трагедията, въпреки че останали без дом и живеят в колата си. Те се надявали, че Хан може да е избягал и да се е спасил.

Животното е предадено на ветеринари, които са го диагностицирали с обезводняване и фрактури на крайниците. Сега стопаните на Хан могат само да се надяват на още едно чудо - възстановяването на домашния любимец.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    3
    Руми
    Душичка! Браво на стопаните, дано се възстанови!
  • 16
    2
    ...
    Респект за Турция за уникалното и отношение към животните.
  • 28
    1
    Пожелавам на Котьо
    Дано се оправи, хайванчето!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари