Откриха разфасована на части открадната кола в автоморга в Големо село

1
Автомобилът е собственост на македонска гражданка
Автомобилът е собственост на македонска гражданка

Автомобилът е собственост на македонска гражданка

Лек автомобил марка "Тойота", разфасован на части, е открит при полицейска акция в автоморга в Големо село край Бобов дол, съобщиха от Областната дирекция в Кюстендил. 46-годишният управител на обекта е задържан, по случая е образувано досъдебно производство.

При разследването е установено, че лекият автомобил "Тойона" (хибрид) е бил откраднат през януари т.г. от територията на РУ Самоков и е собственост на македонска гражданка.

Управителят на автоморгата, известен в Бобовдолско с прякора Фраера, попадал в полезрението на полицията и при разследването на други противозаконни деяния.

Това е поредната акция на криминалисти от Бобов дол в автоморгата на Фраера при Големо село през последните няколко години. При предишни претърсвания в моргата бяха открити врати, части от двигатели на крадени скъпи автомобили.

Работата по случая продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари