Откриха обновените Градски Хали

7

Днес, кметът на Община Русе г-н Пламен Стоилов откри обновените Градски Хали - супермаркет СВА. На събитието присъстваха още зам.-кметът по икономика, инвестиции и собственост – г-жа Даниела Шилкова, зам.-кметът по хуманитарни дейности - г-н Иван Григоров, директор дирекция „Икономика и управление на собствеността“ - г-жа Нели Миткова, както и много граждани, които с нетърпение очакваха да се отворят вратите на обновения супермаркет.

Свещеници от Русенска митрополия извършиха тържествен водосвет, а кметът приветства всички, които са дошли да влязат още при самото откриване. Г-н Стоилов ги увери, че това е магазин, какъвто има само във водещите европейски градове, какъвто е и Русе. Той допълни, че това е една изключително сериозна инвестиция от над 800 хил. лв. с изключително модерна визия. „Мисля, че на европейски град като Русе, му отиват точно такива магазини“, каза г-н Стоилов и благодари на собственика на СВА – г-н Мартин Кондов, затова че с изключително желание е направил така, че тази сграда да придобие този добър вид.

Г-н Стоилов и г-н Кондов прерязаха тържествено лентата и вратите на дългоочаквания магазин отвориха врати за своите посетители.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари