Градските хали в Русе отварят врати!

0
Вече и СВА Русе Хали може да се похвали с нова визия, за радост на всички свои клиенти
Вече и СВА Русе Хали може да се похвали с нова визия, за радост на всички свои клиенти

На 22 май в 9 часа - предстои откриване на СВА Русе Хали в град Русе, ул. „Александровска“  № 93. Търговският обект бе затворен за реконструкция и вече е с нов, модерен облик, предразполагащ удобно, приятно и комфортно пазаруване. След реновирането и модернизирането на поредица от супермаркети (включително и СВА в квартал Дружба), вече и СВА Русе Хали може да се похвали с нова визия, за радост на всички свои клиенти.

Супермаркетът е с идеална локация, разполага с 8 каси. Обектът  предлага на своите клиенти предпочитани марки, осигурени от доказани доставчици и производители. Клиентите могат да намерят и изобилие от над 700 продукта със собствена марка – съчетание между отлични качество и цена. Супермаркетът разполага и с кулинарен щанд за прясно приготвена храна, суши щанд, специализирани сектори за плодове и зеленчуци, прясно месо и деликатеси, кът за вино и алкохолни напитки, рибен щанд, сектор за козметика.

Всички посетители ще имат възможността да се насладят на новата, приятна и модерна атмосфера, да се възползват от много изгодни промоции и уникални топ предложения.

В деня на откриването от веригата ще зарадват своите клиенти с много музика, весело настроение и подаръци.

Двама ще си тръгнат с чисто нови таблети, един ще е притежател нa плейстейшън. От веригата са приготвили още и: барбекюта, сандвич-тостери и много други подаръци, както и лакомства. Всички клиенти ще имат възможността да се включат и в играта за чисто нов скутер Пежо.

Лентата ще пререже кмета на Русе – г-н Пламен Стоилов.

От СВА споделиха, че като българска верига, са щастливи, че могат да предложат на клиентите си от град Русе нов и модерен супермаркет точно за 24 май. Освен това, знаеки колко емблематична е сградата на старите Хали за русенци, от веригата допълниха, че ще продължат традицията и в центъра на града ще има удобен супермаркет, който жителите на Русе заслужват.

С мисъл за клиента и следвайки стремежа за подобряване на качестовото на обслужване във всички аспекти в търговските обекти,  разбира се СВА продължават традицията – предстои обновяване и на други супермаркети от веригата.

СВА  притежава близо 50 супермаркета в цялата страна. Като българска верига, част от мисията на дружеството е защитата на българските търговци и производители, именно затова и слогъна на веригата е: СВА – българските супермаркети!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари