Откриха нов шоурум на бул. "Липник" в Русе

4

Вчера, кметът на Община Русе присъства на официалното откриване на новата търговска база на специализирания в производството и доставката на защитно и работно облекло - „Бултекс 99“ ЕООД. Магазинът се намира на бул. „Липник“ 10 между „Кауфланд“ и „Практиер“.

Г-н Стоилов сподели, че е щастлив от откриването на „Бултекс“, защото това е една нова инвестиция на световно призната марка в нашия град. „Пътят към успеха минава през екипите и фирмата разчита на усилията, възможностите и на взаимното подпомагане на много хора, защото екипите са залог за успех“, допълни кметът.

По думите му за Русе откриването на този шоурум е много важен, защото е свързан със специфично облекло. „Като администрация за нас водещ приоритет е бизнесът и трябва на 100% да се подкрепя, защото бизнесът е това, което пряко влияе върху социалните условия – наема повече работна ръка, пряко влияе на условията на живот в един град“, сподели г-н Пламен Стоилов.

Кметът подари икона на собственика на „Бултекс 99“ ЕООД – г-н Стефан Башев, с което пожела бизнесът да е закрилян и да е много успешен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари