Откриха невредими издирваните 9-годишни деца

0
Момчетата са прекарали нощта в изоставен камион
Момчетата са прекарали нощта в изоставен камион Снимка: Unsplash

Момчетата са прекарали нощта в изоставен камион

Двете 9-годишни момчета от село Дюлица, махала Бял камък, бяха обявени за общодържавно издирване снощи в 21 часа, след като по сигнал на техни близки не се прибрали след училищните занятия в село Фотиново. За последно те били забелязани в село Крилатица.

Незабавно е отправен апел към хората да сигнализират в полицията в случай на допълнителна информация за децата, стартират и действия по установяването им, в които са включени служители на РУ-Кирково, гранични полицаи и около 20 местни жители. Претърсването на района продължава цяла нощ, а тази сутрин момчетата са открити живи и невредими, след качването им в ученическия автобус. По техни обяснения нощта прекарали в изоставен камион, съобщават от ОД на МВР-Кърджали.

Инспектор от Детска педагогическа стая и служители от Отдела за закрила на детето работят с децата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари