Откриха наркотици в колата на полицай в Кюстендил

1
32-годишният е задържан с полицейска заповед в ареста на РУ Кюстендил
32-годишният е задържан с полицейска заповед в ареста на РУ Кюстендил Снимка: БГНЕС

32-годишният е задържан с полицейска заповед в ареста на РУ Кюстендил

Полицай е заловен с наркотици в колата си, съобщиха от ОДМВР - Кюстендил. В рамките на специализирана операция за противодействие на криминалната престъпност и контрол на пътното движение, проведена вчера, е проверен лек автомобил БМВ, управляван от 32-годишен кюстендилец. Водачът е отказал тест за употреба на алкохол и наркотични вещества.

Представил се е за служител на МВР – в столична структура. Екипът, извършващ проверката, веднага е уведомил дежурен следовател.

При последвалите действия в автомобила са открити 96 грама канабис и 130 грама бяло прахообразно вещество (амфетамин). Видът на наркотичните вещества е установен с полеви наркотест. При извършените процесуално-следствени действия от обитаваното от мъжа жилище са иззети електронна везна, гриндер и още 10 грама канабис.

32-годишният е задържан с полицейска заповед в ареста на РУ Кюстендил, по случая е образувано следствено дело. Уведомен е дежурен прокурор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 12
    1
    Bvcft
    Поредния " пазител на реда" ,който е решил че е недосегаем и си е пъхнал главата в торбата! После,защо нямали хората доверие в институциите?!!! Ами как да имат?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари