Шефът на русенската полиция награди трима служители на МВР

1

Днес в рамките на провеждано работно съвещание в ОДМВР – Русе, директорът на областната дирекция старши комисар Теодор Атанасов връчи официални отличия на трима служители на МВР.

Със заповед на главния секретар на МВР главен комисар Младен Маринов са наградени двама служители на ОДМВРРусе. Това са главен инспектор НИКОЛАИ КОЖУХАРОВ, началник на сектор „Противодействие на криминалната престъпност" към отдел „Криминална полиция“ при Областна дирекция на МВРРусе и инспектор СВИЛЕН ДИМИТРОВ, разузнавач в група „Криминална полиция" към Районно управление - Сливо поле при ОДМВРРусе. Те получават отличието "Обявяване на благодарност, с парична награда“ за проявена инициативност и постигнати високи професионални резултати при изпълнение на функциите си, в резултат на което, при проведени оперативно-издирвателни мероприятия е установен извършителя на престъпно деяние (убийство, месец  май тази година), извършено на територията на с. Голямо Враново, община Сливо поле, област Русе, повдигнато му е обвинение за престъпление по НК и му е наложена мярка за неотклонение.

Другият отличен служител е главен инспектор ПЛАМЕН ПЕНЧЕВ, началник на Второ районно управление при ОДМВРРусе. В качеството му на помощник-треньор на полицейския волейболен отбор на България, Пламен Пенчев е награден със заповед на министъра на вътрешните работи Валентин Радев с „Обявяване на благодарност“ за постигнати високи резултати и за съществен принос във връзка със завоюваната европейска шампионска титла на българския тим на проведеното във Варна в края на май тази година 10-то Европейско полицейско първенство по волейбол.
/повече информация за спортното събитие може да намерите в сайта на Спортна асоциация на МВР - http://sa-mvr.com/

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари