Откриха мъртви новородени близнаци в кош за боклук в САЩ

0
Жената, родила бебетата, е на 16 години и е идентифицирана от полицията
Жената, родила бебетата, е на 16 години и е идентифицирана от полицията

Жената, родила бебетата, е на 16 години и е идентифицирана от полицията

Две новородени близначета са намерени мъртви в контейнер за боклук в Ийстсайд в Кливланд в събота, информира People.

16-годишната жена, която според полицията е родила бебетата преди дни, е била идентифицирана и е била отведена в болница за медицинска помощ, предаде Дарик.

"Следователите ще представят фактите по този случай на прокуратурата за малолетни и непълнолетни в окръг Куяхога", се казва в изявлението на Сиача.

"Чух, че откритието, че бебетата са там, е направено от озеленител, който е дошъл да обработи тревата", казва неидентифициран съсед пред WOIO, като добавя, че е чул, че озеленителят е намерил децата, докато изхвърлял окосената трева в кофата за боклук.

WKYC съобщи, че децата са родени в четвъртък. Съседите разказали, че чули бебетата да плачат късно през нощта, но не помислили нищо, освен че бебетата чакат да бъдат нахранени.

"Сега, когато знам защо полицията е тук, ме боли", казва един от съседите пред WKYC.

Според закона на Охайо, ако родителите смятат, че не могат да се грижат правилно за новородено дете, те могат да оставят бебето в местно "безопасно убежище" без санкции, стига това да е направено в рамките на 30 дни от раждането на детето.

Тези места включват болници, пожарни станции или полицейски участъци, според Департамента за работа и семейни услуги на Охайо.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари