Откриха опожарен пикапа на убития в САЩ българин

0
24-годишният Пантелей Николов е получил множество огнестрелни рани
24-годишният Пантелей Николов е получил множество огнестрелни рани

Нови детайли около смъртта на 24-годишният Пантелей Николов.

Властите в Индианаполис се опитват да подредят пъзела на последните часове преди тялото на българина да бъде открито миналата събота сутрин.

Според полицейския доклад, с който BG VOICE се сдобива, минувач намира тялото на Николов на улицата около 3200-ния номер на North Capitol Avenue в Индианаполис. Минути по-късно на мястото пристига първият полицай, а след него още 20-ина следователи и вещи лица.

Смъртта на българина е установена на място, а близо до тялото му откриват ремарке модел 2019 Patriot Flatbed trailer. От пикапа на Николов обаче няма и следа. От регистрационния номер на ремаркето полицията се свързва с компанията, за която Николов е работил и от там с негови роднини, които живеят в Чикаго. Във фаталния петък той е превозвал климатична инсталация до Охайо. Убийството се случва когато той се връща към Ветровития град.

Няколко дни продължава идентифицирането на българина, а първоначалната информация, която полицията съобщава на роднините е, че става въпрос за катастрофа. По-късно обаче разкриват и истинската причина за смъртта – убийство с множество многострелни рани. Заключението на съдебния лекар е, че става въпрос за убийство.

В понеделник властите намират опожарен и пикапа на Николов – син 2008 Dodge 1500. Камиончето е открито на около 45 км разстояние – на ъгъла на улиците W 73rd и Pitch Rd.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари