Откриха мъртъв мъж в Пазарджик

0
Той е бил издирван часове наред в коритото на река Марица, но е открит в имот на семейството му
Той е бил издирван часове наред в коритото на река Марица, но е открит в имот на семейството му Снимка: БГНЕС / архив

Той е бил издирван часове наред в коритото на река Марица, но е открит в имот на семейството му

Мъж от Пазарджик с инициали Д.Д. е бил издирван часове наред в коритото на река Марица в събота от екипи на организацията „Планинско спасяване"-Пазарджик. За съжаление, човекът е бил намерен мъртъв в имот на семейството.

За изчезването на Д. се разбра от пост на неговата съпруга в една от групите в социалната мрежа, която се беше обърнала за помощ и съдействие към момчетата от доброволческата организация. Жената разказала, че преди час мъжът ѝ напуснал дома им-без телефон и документи, пише вестник 24 часа.

Близките се притеснявали, че мъжът можел да се самонарани и първо тръгнали да го търсят по поречието на река Марица. Спасителите обходили терена покрай реката, но не открили следи от изчезналия. Часове по-късно Д.Д. е бил открит в безжизнено състояние в един от семейните имоти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари