Откриха колата на изчезнал мъж, потопена в езеро

0

Флагман.БГ се сдоби с ексклузивни снимки на автомобила, шофиран от обявения за издирване Йордан Вълков. Колата е намерена в езерото „Мандра“ часове след мистериозното изчезване на 39-годишния мъж. За „находката“ съобщили рибари, които се натъкнали на необичайната гледка в сряда след обяд.

В „Опела“ са открити не само телефонът на Йордан, но и всичките му документи, включително и дебитната му карта. Пред разследващите неговата съпруга Пенка обяснила, че единственият начин да тегли пари от заплатата си е чрез тази карта.

Йордан печелел добри пари от службата си в петролната рафинерия и живеел нормално с жена си и двете им деца. Днес в жилищния блок 296 в бургаския комплекс "Меден рудник" беше единствено синът на изчезналия.

Разследващите са претърсили гората край Мандренското езеро, където не са открити никакви следи от Йордан Вълков. Водолази са претърсили и района около потопения автомобил. Интересен факт е, че до мястото, където е потънало возилото, се стига след специална отбивка от пътя, която минава край брега. Там обаче няма следи от счупени клони и дървета. Според разследващи няма вариант, в който водачът да е излетял от пътното платно и да е потопил колата в езерото след инцидент. 

Съседи от блок 296 днес споделиха, че познават Данчо и имат добро мнение за него. Бил усмихнат, говорел бързо, не бил забелязван в компания с криминални лица. „Не е нито наркоман, нито наркоразпространител, нито замесен с такива неща. Обикновен човек, който не съм чул да е заплашван и да има повод да се крие", сподели неговият приятел Тодор.

Полицията работи по три възможни версии: Йордан е избягал със своя любовница, покрил се е заради проблеми с мащехата и баща си или е отвлечен. До момента никой не е потърсил семейството за откуп. Въпреки мистериозната липса на Йордан, съпругата му Пенка не желаела публичност около изчезването му.

„Дано го намерят жив", бяха думите, които повечето му съседи незнайно защо повтаряха. Без да имат отговор на въпроса защо мислят, че може да е мъртъв.

Дни преди изчезването баща му Тодор идвал до дома на сина си. Тръгнал си бързо, сам, както се появил. Сред комшиите от блока се носел слух, че новата съпруга на баща му създавала семейни неприятности.

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари