Откриха фитнес за хора с увреждания в Борово

1

Днес, 19.08. 2016 г., в град Борово в Център за социална рехабилитация и интеграция „Детелина“ беше открит фитнес на открито за хора с увреждания.

Събитието уважиха доц. д-р Стефко Бурджиев – областен управител на област Русе и неговият заместник, г-н Валентин Колев, г-н Пламен Нунев – народен представител от 19 МИР, г-н Валентин Великов – кмет на община Борово, г-жа Валерия Борисова – заместник кмет на общината,  г-жа Юлияна Пашкунова – директор на ЦСРИ „Детелина“ и домакин, представители на общинската администрация, потребители на социалната услуга и др.

В своето приветствие, доц. д-р Бурджиев изрази своята благодарност за поканата и не скри своето вълнение и радост от това, че вижда реализиран този проект за изграждането на фитнес на открито за хората в неравностойно положение. Той изрази своята надежда, че благодарение на грижите, които полагат, работещите в Центъра и с подкрепата на Общината, подобни инициативи ще бъдат изпълнявани и в бъдеще. Областният управител се обърна и към потребителите на този прекрасен фитнес комплекс, като им пожела да изпитват удовлетворение от това, което правят и да намират поводи за радост в тяхното нелеко ежедневие.

Тържеството продължи с отслужване на водосвет за здраве, традиционно беше отрязана и трикольорна лентичка за откриването, а присъстващите бяха почерпени с питка и мед.

След това официалните гости имаха възможност да разгледат спортните уреди и да се насладят на песните, изпълнени от представители на Пенсионерски клуб „Здравец“ – гр. Борово.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари