Откриха 16 души от едно семейство мъртви в дома им в Хаити

0
Предния ден са били на погребение
Предния ден са били на погребение

Предния ден са били на погребение

Най-малко 16 членове на едно семейство са открити мъртви в планински град в южната част на Хаити.

Местните медии съобщиха, че смъртта им е била съобщена ден след като семейството е присъствало на погребение, пише Reuters, предаде агенция "Фокус".

Телата са открити в град Сеген, на около 50 километра южно от столицата Порт о Пренс.

Все още не е известно какво е причинило смъртта им, но местни очевидци са заявили пред британската агенция, че семейството може да е било отровено.

Полиция и здравни служби са разположени в района, за да разследват, според делегата Джуд Пиер Мишел Лафонтан, висш служител в Югоизточния департамент на Хаити, допълва The Hindustan Times.

Въпреки че смъртните случаи вероятно не са свързани с банди, хаитянските престъпни групи стават все по-мощни, отчасти поради средства, придобити чрез изнудване, както и от жителите и семействата на жертвите на отвличания, показа доклад на Глобалната инициатива срещу транснационалната организирана престъпност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари