Откраднаха захранващи кабели от блока на АОНСУ

0
Живущите не можаха да се възползват от пуснатия макар и за малко ток
Живущите не можаха да се възползват от пуснатия макар и за малко ток Видео: КИС 13

Откраднаха захранващи кабели в блока на АОНСУ в Русе.

По този начин все още останалите да живеят там семейства не можаха да се възползват от пускането на тока през почивните дни, предава Кис 13.

Хората продължават през по-голяма част на деня да стоят навън, тъй като вътре било много студено. Вечерта около блока започвали да се навъртат съмнителни хора, които влизали вътре безпрепятствено, тъй като входната врата не може да се затваря. Затова не се учудват, че са откраднати захранващи кабели, което още повече утежнява положението им.

Семействата, някои от които с малки деца, очаквали с нетърпение да пуснат тока през почивните дни, но заради кражбата не са могли да се възползват от удобството да имат електричество макар и само за 24 часа.

В Първо РУ е започнало разследване по сигнал за кражба на кабел от блок на бул. Гоце Делчев в Русе. Според заявеното в полицията, от заместник-домоуправителя на блока, става въпрос за липсата на  200 м. ел.захранващ кабел със сечение 3 кв.мм на стойност 2000 лева. На адреса е бил извършен оглед от дежурна оперативна група на полицията, сигналът е документиран, като е образувано дознание, уведомен е дежурен прокурор, пише в бюлетина на МВР Русе .

Източник: КИС 13
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари