Откраднаха луксозния автомобил на фолк певицата Юнона

2
Нашата мащеха България, грозния разграден двор, който всеки руши и остава ненаказан
Нашата мащеха България, грозния разграден двор, който всеки руши и остава ненаказан

Нашата мащеха България, грозния разграден двор, който всеки руши и остава ненаказан

Откраднаха луксозен автомобил в столичния квартал „Овча Купел“. Потърпевшата е поп фолк певицата Юнона. В района навсякъде има сгради, а в близост до откраднатия автомобил – и прожектор, който осветява мястото, на което колата е била паркирана.

Юнона разбира, че автомобилът ѝ го няма след сигнализация на телефона. Камера пред дома ѝ проследява движенията и бързо разбира какво се случва. Преди това нейни гости пушат на терасата и я питат кога толкова бързо е успяла да прибере колата в гаража, при положение, че през цялото време е с тях. Певицата живее от осем години на този адрес, казва, че не знае за кражби на други автомобили в района през този период, предаде bTV.

"След сватба идва брадва", написа певицата в коментар за случилото се в профила си във Фейсбук.

Юнона е шокирана от това, че крадецът е отмъкнал колата ѝ без притеснения – докато все още не се е съвсем стъмнило и при реагиращо осветление. Камерите показват, че той е бил с шапка и качулка и необезпокоен от прожекторите и камерите, я отключва и потегля.

След като разбира какво се е случило, певицата веднага подава сигнал на телефон 112.

От СДВР обясниха, че към момента тече разследване по случая.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    3
    435345
    Гледам и пластмасовата глава с пластмасовата уста, гледам и пластмасовите нокти, гледам и пластмасовия телефон за 2000лв, слушам и пластмасовия глас и научавам за пластмасовите и "душевни" терзания ... и някак си... не мога да изпитам съчувствие за липсващите й пластмасови материални ценности. Ковчегът няма джобове.
  • 6
    2
    daskal
    Оф, като говори на микрофоня и от екрана засмърдя на семенна течност!
  • 9
    1
    Ха-ха-ха
    Тъпа герберастко-депесарска циганка с евтина бракма си търси евтина реклама по ГРОb-TV! Жалка и гнусна телевизийка е това!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари